Text Box: Evolve Group
Text Box: Make your business Evolve!

Cercetare de piata

Evo Research ofera clientilor sai servicii de cercetare si analiza de piata, constand in organizarea de sondaje, focus-grupuri si interviuri in profunzime privind subiectele propuse de client.

Expertiza consultantilor Evolve Group in ceea ce priveste intocmirea de instrumente psihometrice si de ghiduri de interviu ofera siguranta utilizarii metodelor optime de analiza, precum si obtinerea de rezultate relevante.

Avem experienta in derularea de variate tipuri de cercetari, in urmatoarele domenii:

 Social (pentru mediul ONG)

 FMCG (alimentar snacks-uri, sucuri naturale, bere si non-food produse de ingrijire personala, etc.)

 Produse si servicii bancare

 Fast-food si restaurante

 Hypermarket-uri

 Industria mobilei

 Ambalaje

 Produse farmaceutice

Servicii Evo Research

Mistery-shopping

Mistery-shopping-ul reprezinta o metoda de testare si de evaluare a serviciilor pe care angajatii beneficiarului le ofera clientilor.

O astfel de evaluare presupune efectuarea de vizite (mistery-shopping) sau de apeluri telefonice (mistery-calls) sub acoperire catre magazinele, filialele sau departamentele vizate ale companiei beneficiarului si evaluarea modului in care angajatii raspund solicitarilor sau intrebarilor potentialilor clienti.

Client Satisfaction Survey

Evaluarile gradului de satisfactie a clientilor reprezinta studii centrate pe evaluarea perceptiei clientilor asupra serviciilor sau produselor pe care o companie le ofera, precum si a modalitatilor in care acestea ar putea fi imbunatatite pentru a satisface mai bine nevoile clientilor.

Contact:

tel/fax: 021 688 0709, mail: office@evolvegroup.ro

web: www. evolvegroup.ro

 

Sus