Text Box: Evolve Group
Text Box: Make your business Evolve!

Servicii Evo HR

Recrutarea desfasurata de consultanti specializati va ofera, pe langa o imensa economie de timp si de resurse, garantia unui grad maxim de potrivire intre candidatii propusi si postul din cadrul organizatiei dumneavoastra.

Avantajul cel mai important este perioada de garantie contractuala oferita de firma noastra pentru fiecare candidat plasat.

Recrutare si selectie

Evaluarea performantelor ofera angajatului o motivare suplimentara si certitudinea ca activitatea lui este importanta pentru organizatie.

In plus, angajatorul va beneficia de informatii complete asupra productivitatii angajatilor, isi va putea adapta politica salariala si de management al resurselor umane si va avea ocazia sa isi fidelizeze suplimentar angajatii.

Evaluarea performantelor

Testarea psiho-comportamentala este recomandata in special in procesul de selectie a candidatilor pentru un post, dar pot fi testati si angajatii care manifesta anumite probleme de comportament, cei ale caror performante nu se ridica la nivelul asteptarilor, sau oricare alt angajat, in vederea desprinderii unor informatii detaliate despre trasaturile sale de personalitate si de activitate.

Evaluarea psiho-comportamentala

Evo HR ofera clientilor sai serviciul de intocmire a unor fise de post complete si profesioniste, care sa reprezinte punctul de pornire pentru orice alt demers de gestiune a resurselor umane ale organizatiei: recrutare si selectie de personal, evaluarea angajatilor sau oportunitati de training si formare profesionala.

Fise de post

Contact:

tel/fax: 021 688 0709, mail: office@evolvegroup.ro

web: www. evolvegroup.ro

 

Sus